La televisión ha hecho maravillas por mi cultura. En cuanto alguien enciende la televisión, voy a la biblioteca y me leo un buen libro. Groucho Marx

Nunca olvido una cara. Pero en su caso, estaré encantado de hacer una excepción. Groucho Marx

Existen dos maneras de ser feliz en esta vida, una es hacerse el idiota y la otra serlo. Sigmund Freud.

En la vida hay tres clases de personas: los que saben contar y los que no. Homer Simpson

Yo, me salto los ejemplos. David Reyes

dissabte, 13 d’octubre del 2007

Inter Sentmenat vs Suburbi. Debut agredolç.

La tarda es presentava incerta, tornàvem a ser dos canvis,i sense fer pretemporada i amb l'experiència de l'últim partit les sensacions no eren gaire bones.
Ha començat el partit i hem plantat molta cara, ens hem avançat tres vegades al marcador, els hi costava molt desfer-nos en defensa, i en atac hem aprofitat el poc que hem fet, però s'ha vist un bon joc. A la primera part hem acabat 2-2.
A l'inici de la segona part, ens hem tornat avançar, però a mesura que passava el temps ells apretaven més i nosaltres estàvem més cansats. Al final de la segona part ens han marcat el 3-3 i el 4-3. Al final una derrota per iniciar l'aventura en aquesta nova categoria. Tot i així podem dir que la valoració és positiva ja que hem fet un molt bon partit i hem corregut fins l'últim moment, la gent a marxat satisfeta per l'esforç i amb esperances i il·lusió per la setmana que ve, Suburbi-Borredar.

Inter Sentmenat 4-3 Suburbi
gols : Juanjo 2, Litu 1
Targetes grogues: "Julio"