Els últims 12 mesos

Frases mítiques.

Jamás aceptaría pertenecer a un club que me admitiera como socio. Groucho Marx

Estos son mis principios. Si a usted no le gustan, tengo otros. Groucho Marx

La televisión ha hecho maravillas por mi cultura. En cuanto alguien enciende la televisión, voy a la biblioteca y me leo un buen libro. Groucho Marx

Bebo para hacer interesantes a las demás personas. Groucho Marx

Nunca olvido una cara. Pero en su caso, estaré encantado de hacer una excepción. Groucho Marx

Perdonen que no me levante. (Epitafio de Groucho Marx)

La imaginación es más importante que el conocimiento.
Albert Einstein

Existen dos maneras de ser feliz en esta vida, una es hacerse el idiota y la otra serlo. Sigmund Freud.

En la vida hay tres clases de personas: los que saben contar y los que no. Homer Simpson

Yo, me salto los ejemplos. David Reyes



dimarts, 4 de desembre del 2007

Benvingut, GUILLEM!!

El diumenge 2 de desembre, durant la matinada, el Guillem amb "m" ha arribat, després de dies d'insertesa, tot ha anat molt bé, i per fi ja coneixem al petit reyes-gallego, tots el coneixeran com a Guillem amb "m", no Guillermo, Guille ni Guixe, ni res per l'estil, ell defensa el seu nom que és Guillem, d'això se'n diu personalitat, i el nom de Guillem la té. Guillem ve de la llengua germànica " Will-helm" i el seu significat és "protector".
Hi han hagut grans personatges al llarg de la història, però pot ser el més conegut és Guillem Tell, home valent, decidit, fidel als seus, coherent amb els seus ideals i pensaments.
Tots li donem la benvinguda al món, on li esperen grans aventures, viurà milers d'experiències, bones, dolentes, irrellevants, trascendentals, coneixerà l'amor, l'amistat, la injustícia, la mort, l'alegria, tristesa, frustració, eufòria, apatia, la felicitat...a partir d'ara té un llarg camí a recòrrer ple d'obstacles a superar però també moltes alegries a viure. Guillem, des d'ara i fins sempre compartirem infinitud de moments junts, et puc garantir companyia, amistat, suport, i més que un familiar, sempre tindràs un amic, els dos tenim una cosa en comú, vam nèixer un dos de desembre.







2 comentaris:

Carme Cubells Larrosa ha dit...

Enhorabona per la part que us toca i petonets pel Guillem. Felicitats pel teu aniversari (gairebé coincidim). Fins aviat

Anònim ha dit...

Felicitats! del tiet Isem.