Els últims 12 mesos

Frases mítiques.

Jamás aceptaría pertenecer a un club que me admitiera como socio. Groucho Marx

Estos son mis principios. Si a usted no le gustan, tengo otros. Groucho Marx

La televisión ha hecho maravillas por mi cultura. En cuanto alguien enciende la televisión, voy a la biblioteca y me leo un buen libro. Groucho Marx

Bebo para hacer interesantes a las demás personas. Groucho Marx

Nunca olvido una cara. Pero en su caso, estaré encantado de hacer una excepción. Groucho Marx

Perdonen que no me levante. (Epitafio de Groucho Marx)

La imaginación es más importante que el conocimiento.
Albert Einstein

Existen dos maneras de ser feliz en esta vida, una es hacerse el idiota y la otra serlo. Sigmund Freud.

En la vida hay tres clases de personas: los que saben contar y los que no. Homer Simpson

Yo, me salto los ejemplos. David Reyes



dissabte, 10 de novembre del 2007

ON FIRE!!!!

Després de quatre jornades de més o menys bon joc però sense guanyar, avuí s'ha produït la primera victòria! Ja ho deia que no trigaria a venir, només calia paciència ja que les coses les estàvem fent bé.
Ha estat un partit molt emocionant, ja que la igualtat ha estat la nota predominant. Ens hem abançat al marcador amb un gol de rebot de Jonny, però també sumen aquests. Ells ens han empatat però de seguida l'Isem ha pujat per la banda i ha fet un xut al segon pal, que després de 6 anys jugant federat ha sortit bé, allà hi era l'Eugeni (més endavant hi han unes línes per comentar al seu partit) per empenya la pilota, excel·lent jugada i molt necessària perquè ens tornàvem a posar per davant. Així ha finalitzta la primera part. S'ha de dir que avuí erem un canvi, però sembla que mica en mica l'equip s'acostuma a tenir pocs jugadors perquè en general s'ha mogut prou bé la banqueta, i alguns millors que altres s'ha aguantat prou bé tot el partit.
La segona part la consigna era molt clara, "balones a Wil", però qui era Wil? avuí es deia Eugeni, ha marcat la diferència en atac i treball en defensa, havera si podem disfrutar una mica més del Santxes d'avuí. Al començar de la segona part ens han empatat de falta, "imparable!". Ells portàven la iniciativa, i nosaltres a lo nostre, "catenaggio", però que ha donat els seus fruits, ja que poc després hem marcat el tercer i el quart, s'ha de dir que el tercer nostre ha sigut molt maco, ja que tot l'equip ha tocat la pilota fins que l'Eugeni a vist forat al mig i amb la dreta li ha marcat per sota les cames al porter, molt bò. Quan quedaven 5 minuts ells ens han marcat el tercer, i ha començat aperèixer sensacions dels últim partits, però avuí no, avuí no era el dia de perdre, havíem corregut massa per perdre els tres punts, i ells tampoc havíen fet molts mèrits per guanyar-los, així que després d'un final una mica agònic ja que hem tingut algunes ocasions clares per augmentar la diferència però no ha estat possible, s'ha acabat el partit. Després de molts dies tornàvem a sentir aquella sensació d'eufòria que còrrer per dins i el no poder controlar l'alegria i l'emoció de saber que el teu esforç s'ha vist recompençat amb la victòria.
No hem jugat millor que la setmana passada, i l'arrahona és millor equip que la Floresta, però avuí era el dia i aquells petits detalls que fan que guanyis, avuí els hem tingut afavor, havera si la setmana que ve repetim. Felicitar a tot l'equip per l'esforç fet i sobretot per no baixar el cap i desanimar-se.

Eugeni "On-Fire" Santxes
Avuí el sr. Santxes ha fet el primer hat-trick de la temporada i està a un gol del pitxitxi, Jonny. Realment ha fet un dels millors partits des de que juguem junts, ja que no tan sols ha marcat tres gols sinó que ha treballat en defensa i li ha donat sortida a l'equip.
En algun momment se l'ha vist provar coses noves, però sobretot s'ha de destacar la movilitat i l'eficàcia davant de porta. Avuí anava d'opat, i la droga és diu ansies de victòria, sobretot per guanyar aquest equip, sempre fa partits bons contra l'arrahona, l'any passat ja va marcar, i sempre aporta un punt de motivació extra que l'encomana als companys. Esperem i estem segurs, que això ha estat només el principi, i que veurem aquest Eugeni On Fire a més partits.

Jofre "paralotodo.com"
Després d'un inici de lliga influenciat pels resultats, avuí el nostre estimat i salvador porter ha recuperat la millor versió de l'any passat i ens ha deleitat amb aturades de molt mèrit i sobretot aturant aquelles jugades que per falta de forces o per habilitat, podien arribar a porta.
Sempre ho diem, un porter és el 50% de l'equip, en el nostre cas és el 51%. Felicitats Jofre, avuí m'has recordat al Jofre de les Fonts.

Isem "el tanca", doncs tanca i vamonos.
Un partit més, regular com sempre, donant seguretat en defensa i sortida clara de pilota. És un pilar bàsic de l'equip i encara que es quixa que està molt cansat, que ja no pot més, que està gran etc, etc, (per cert ara mateix és el baby de l'equip), sempre juga tot el partit i sort, ja que l'orgnització sense ell al camp és converteix en anarquia, i de la xunga.
Cada vegada puja més en atac i es nota, ja que trenca les defenses i provoca nous moviments, de moment està sortin bé, dos pujades dos gols, un seu i un avuí de l'Eugeni, i lo bò és que no ens han marcat en contra, que abas era un efecta rebot, l'Isem puja=gol en contra.
Jonny "nos tenemos que picar un poco"
Ha tornat a marcar i ja en porta 5, bon treball en defensa i dona tranquilitat a la sortida de pilota. Avuí ha començat de pivot, però no se sentia còmode, sobretot en defensa i als pocs minuts ja s'ha deixat caure a la banda dret on se sent més segur, haurà de decidir si vol tornar a provar ja que avuí no hem tingut l'oportunitat d'havera quines sensacions podia tenir.En la banda és un gran jugador i ajuda en la construcció del joc.

Litu i Sergi, els dos han portat trajectòries diferents durant el partit mentres el Sergi ha anat de més a menys, el Litu ha fet el contrari de menys a més, acabant el partit amb alguna que altre oportunitat. El Sergi ha començat el partit prou bé, sens entrar de cop, buscant les pilotes a dalt i intentant donar-les de cara, oferir sortida a l'equip amb pilota llarga ala pivot, més o menys a aportat quelcom positiu, que ha sumat. En la segona part, el físic no ha acompanyat i jugades clares davant del porter no ha sapigut resoldre, jugades que suposaven el 4-2 i el 5-3, per tant prou importants, estic segur que amb més oxigen s'aguessin resol d'una altre manera.
El Litu, ha començat el partit marcant bé i seguint els canvis, però en la segona i degut al baixon físic de l'equip s'ha posat una mica les piles i ha donat opció de joc, buscant la sortida curta i la llarga, rematant a porta i concentrat en defensa, s'ha notat aquest plus d'oxigen al camp.

Sans "delegat-jugador"
Avuí el Sans encara arrossegava una bronquitis i ha fet de delegat, la seva feina ha estat clau per guanyar el partit, tots els canvis han estat obra seva i els jugadors han acatat amb molta disciplina les seves decisions.
Havera si per la pròxima ja li podem demanar nosaltres el canvi.




Suburbi 4-3 Arrahona

Gols: 1 Jonny, 3 Eugeni

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pedatxo de crònica Sergi!
Bé per la meva part felicitar a tothom que aquest cop us ho mereixeu tots. Per fi hem fet un partit pràctic, i amb el que teniem hem fet el que haviem de fer per endur-nos la victòria.
Si confiem en el nostre sistema i en el joc col·lectiu aniran caient els puntets i sortirem de la zona fosca de la classificació i ens divertirem molt més!
Hem de repetir la partideta de risk post-partit!
P.D: Cadascú que porti una fregona de casa.